Smaak: Kruidig/Fris
Recept: 60 ml Neut 90 ml prosecco Scheutje bruiswater voor de liefhebber IJsblokjes
Bereiding: Serveer in een groot wijnglas met veel ijs en eventueel een kaneelstokje.
Smaak: Zoet/kruidig
Recept: 80 ml Neut 100 ml gekoeld appelsap IJsblokjes Dunne appelpartjes
Bereiding: Serveer in een trappist- of cocktailglas. Garneer met een suikerrand: dip de rand in honing, daarna in suiker.
De inhoud die hier wordt weergegeven kan niet worden weergegeven vanwege de huidige cookie-instellingen.
Deze website kan inhoud of functies aanbieden die door derden op eigen verantwoordelijkheid wordt geleverd. Deze derden kunnen hun eigen cookies plaatsen, bijvoorbeeld om de activiteit van de gebruiker te volgen of om hun aanbiedingen te personaliseren en te optimaliseren.
Deze website maakt gebruik van cookies om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden. Bepaalde inhoud van derden wordt alleen weergegeven als "Inhoud van derden" is ingeschakeld.